Leer content maken voor social media die alleen jij kunt maken

Maandag 16 september - vrijdag 20 september

Je wilt graag aan de slag met contentmarketing om meer klanten te trekken, maar:

 • Je schuift het steeds voor je uit, omdat je niet goed weet hoe en waar je moet beginnen.

 • Je denkt dat je niks (interessants) te vertellen hebt.

 • Je denkt dat jouw content niks toevoegt aan wat er al is.

 • Je voelt je geïntimideerd, en vervolgens verlamd, door anderen die al zichtbaarder zijn dan jij (dat ellendige vergelijkingssyndroom!)

 • Je voelt je overdonderd door alle mogelijkheden die er zijn om online zichtbaar te zijn en weet niet waar je in jouw geval het beste de focus op kunt leggen.

Herken je dit? Dan is deze cursus Contentcreatie voor Social Media echt iets voor jou. We gaan korte metten maken met je beperkende overtuigingen en je zult ontdekken dat je wel degelijk iets te vertellen hebt. Oók als je nog maar net begonnen bent.

Er wordt veel waardevolle kennis gedeeld in de cursus. Ook de tips, links en korte oefeningen bieden meer dan genoeg handvatten om zelfstandig mee verder te kunnen. De cursus is inspirerend en helder in opbouw.

Wat ga je leren?

Onder andere:

 • hoe je een contentstrategie opzet voor je social media

 • hoe je een contentplanning maakt voor je social media

 • waar je content over kunt maken

 • hoe je content maakt die alleen jij kunt maken

 • hoe je bepaalt voor welk(e) social media platform(en) je kiest

 • do’s en don'ts op de 3 grote social media platformen: Facebook, Instagram en LinkedIn

 • hoe je ervoor zorgt dat je content blíjft maken en niet na een paar weken weer afhaakt

Kortom: na deze cursus barst jij van de ideeën en staat niets je meer in de weg om een succes te maken van je contentmarketing op social media!

We focussen ons in deze cursus op het maken van content voor social media, omdat dat voor velen een fijne en behapbare manier is om het maken van content in de vingers te krijgen. Bovendien zul je relatief snel resultaat zien als je volhoudt en de adviezen uit deze cursus toepast.

Ik vond de praktische voorbeelden echt super. Dat heeft mij veel inspiratie gebracht.

Jouw investering

€ 99,- excl. btw.

Je kunt deze kosten aftrekken als scholingskosten.

Inclusief

 • 5 dagen lang elke dag een les met theorie en opdrachten

 • Facebookgroep waarin je je vragen kunt stellen

 • Live Q&A in de Facebookgroep

Ik heb inspiratie opgedaan, geleerd dat ik mijn eigen pad moet volgen en mijn eigen marketing moet doen en niet te veel laten leiden door anderen....

Over mij

Renske-14.jpg

Hoi, ik ben Renske Holwerda. Friezin in Den Haag. Introvert. Minimalist. Kattengek. Millennial. Toekomstig tiny house-bewoonster.

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan als copywriter/redacteur en contentcreator op de marketingafdeling van een landelijk onderwijsinstituut, besloot ik voor mezelf te beginnen en zzp’ers en kleine bedrijven te gaan helpen met hun contentmarketing.

Je hebt iets heel waardevols neergezet. Het heeft een fijne diepgang, en bevat veel kennis.

FAQ

Is er een bepaald kennisniveau nodig om mee te kunnen doen?

Nee, iedereen kan meedoen.

Moet ik op een bepaald tijdstip aanwezig zijn?

Nee, je kunt de opdrachten maken op het moment dat het jou uitkomt en posten in de Facebookgroep op het moment dat het jou uitkomt. Wel is er een live Q&A, waarin je me het hemd van het lijf kunt vragen, maar daarvan komt ook een replay beschikbaar.

Ik wil liever niet op Facebook/in een Facebookgroep, kan ik dan toch meedoen?

Jazeker, je krijgt de lessen gewoon in je mailbox. Maar ik raad je wel sterk aan om toch aan de Facebookgroep mee te doen. Dat is namelijk de enige manier om tijdens de cursus contact te hebben met mij en de andere deelnemers.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?

Je bent ongeveer 1 uur per dag kwijt aan de opdrachten. Verder kun je zelf bepalen hoeveel tijd je wilt besteden aan de Facebookgroep. Je haalt het meest uit deze cursus als je er tijd voor inruimt in je agenda en serieus met de opdrachten aan de slag gaat.

Wat als ik een dag mis of op vakantie ben?

De cursus duurt 5 dagen, maar je kunt tot en met zondag bij het cursusmateriaal en in de Facebookgroep posten. Het is dus geen probleem om een dag te missen. Als je op vakantie bent, kun je gewoon meedoen vanaf je vakantieplek als je dat wilt. Na deze 7 dagen heb je geen toegang meer tot het cursusmateriaal en de Facebookgroep.

Kan ik ook op een andere manier betalen?

Ja hoor, stuur me dan even een mailtje.

Deze periode komt me niet uit, wordt deze cursus nog eens gegeven?

Waarschijnlijk wel, maar ik kan niks beloven.

De FB-groep gaf wel een gevoel van samenhorigheid, en het is leuk om te lezen hoe anderen het doen. Je leert sommige mensen wat beter kennen, en er was gelukkig geen druk om daar iets te plaatsen.