Renske Holwerda | Marketing
 

Voor authentieke en integere marketing

Renske-8.jpg

Hi vrouwelijke coach, therapeut of andere dienstverlener!

  • Denk jij bij ‘marketing’ vooral aan gladde verkooptrucjes en is dat juist precies hoe jij níét aan marketing wilt doen?

  • Doe je aan marketing ‘omdat het moet’, maar vind je het echt niet leuk en zou je het daarom het liefst zo snel mogelijk willen uitbesteden?

  • Voel je je vaak overweldigd door alle mogelijkheden die marketing biedt en doe je daarom maar niks of stop je er al snel weer mee?

  • Of doe je juist wel veel aan marketing, maar levert het je (te) weinig op?

Dan zit je hier goed.

Mijn naam is Renske Holwerda en ik help jou met authentieke en integere marketing. Marketing zonder trucjes dus. In plaats daarvan bouw je met behulp van superwaardevolle content een duurzame relatie op met je klanten. Zodat ze fan van je worden en alleen nog maar met jou willen samenwerken! Dat wil jij toch ook?

In mijn WAVE-programma leer ik je hoe!

riccardo-pelati-221261.jpg

Wil jij ook WAVES ontvangen in je mailbox?

Ik weet er alles van: content creëren voor je online kanalen kan een behoorlijk overweldigende klus zijn.

Maar gelukkig is er WAVES: het (maximaal) tweewekelijkse online magazine met inspiratie en handige tips en tricks om het monster dat marketing heet te tackelen.

Ook hebben? Meld je dan hieronder aan!

Door je aan te melden geef je mij toestemming om je naam en e-mailadres te verwerken om jou deze nieuwsbrieven te kunnen toesturen. Zie mijn privacyverklaring voor meer informatie.

 

Wat klanten over mij zeggen

 
Sinds ik met Renske samenwerk, zijn er 4 nieuwsbrieven verschenen die mij al diverse nieuwe aanvragen hebben opgeleverd, staan er diverse blogs op mijn site, zijn mijn webteksten onder handen genomen en heb ik een heel aantal tips voor handige tools gekregen voor mijn bedrijf. Renske heeft inmiddels dan ook een heel speciaal plekje ingenomen binnen mijn bedrijf.
— Esther van der Meer | MEER over Cijfers
Renske-13.jpg