Trek de fijnste klanten aan met Marketing die bij je past

Renske-8.jpg

“Marketing, moet dat nou écht?”

De keuze voor het ondernemerschap voelt als een van de beste keuzes die je ooit hebt gemaakt. Je doet elke dag wat je het allerleukst vindt om te doen, je werkt met fijne klanten en je hebt je bedrijf helemaal vormgegeven op jouw manier. Je voelt heel duidelijk dat dit is wat je te doen hebt hier op aarde.

Maar aargh, die marketing. Je weet dat het essentieel is voor een gezonde onderneming, maar je voelt ook weerstand.

Want als je aan marketing doet, moet je in de spotlights staan, denk je. Terwijl jij liever wat meer op de achtergrond blijft. En dat ‘borstklopperige’ hoeft van jou ook niet zo.

Op Facebook zie je andere ondernemers met elkaar strijden om jouw aandacht:

  • “Vraag nu mijn gratis ebook aan met 10 fantastische tips om in no time door te groeien naar een omzet van € 10.000,- per maand.”

  • “Ontdek welke fout 95% van de ondernemers maakt, waardoor ze duizenden euro’s mislopen. Meld je nu aan voor mijn webinar!”

  • “LAATSTE KANS: Schrijf je vóór 23.59 uur in voor mijn workshop en betaal slechts € 199,-. Daarna gaat de prijs omhoog naar € 399,-”

Je voelt je er maar ongemakkelijk bij. Je houdt er niet van als dingen mooier worden voorgesteld dan ze zijn. En je wordt al helemaal niet graag onder druk gezet om NU te beslissen.

Maar intussen hoor je wel van alle kanten dat het werkt. Moet jij het dan toch ook maar doen? Ook al voelt het zo verkeerd?

Ik kan je geruststellen: nee, dat hoef je niet. Op de lange termijn is er namelijk maar één manier van marketing die werkt. Die ervoor zorgt dat jij je authentiek voelt en authenticiteit uitstraalt. En dat is als je aan marketing doet op een manier die bij jou past.

Ik help jou graag te ontdekken wat voor marketing bij JOU past.

Wil jij ook WAVES ontvangen in je mailbox?

Op consistente basis content creëren valt niet mee. Zeker niet als je niet wilt bijdragen aan de pulp die er al is, maar écht iets van waarde wilt toevoegen.

Gelukkig is er WAVES: het (maximaal) tweewekelijkse online magazine met inspiratie en handige tips en tricks voor authentieke en integere marketing.

Ook ontvangen? Meld je dan hieronder aan!

Door je aan te melden geef je mij toestemming om je naam en e-mailadres te verwerken om jou deze nieuwsbrieven te kunnen toesturen. Zie mijn privacyverklaring voor meer informatie.

The best marketing doesn’t feel like marketing
— Tom Fishburne
riccardo-pelati-221261.jpg
 

Wat klanten over mij zeggen

 
Sinds ik met Renske samenwerk, zijn er 4 nieuwsbrieven verschenen die mij al diverse nieuwe aanvragen hebben opgeleverd, staan er diverse blogs op mijn site, zijn mijn webteksten onder handen genomen en heb ik een heel aantal tips voor handige tools gekregen voor mijn bedrijf. Renske heeft inmiddels dan ook een heel speciaal plekje ingenomen binnen mijn bedrijf.
— Esther van der Meer | MEER over Cijfers
Renske-13.jpg