Cursussen en workshops

Authentieke Contentmarketing

Dé online basiscursus voor ondernemers die een vliegende start willen maken met authentieke contentmarketing. We focussen in deze cursus op contentcreatie voor social media (Facebook, Instagram, LinkedIn). Deze cursus start in september weer. Iets voor jou? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Authentieke Contentmarketing 2.0

Voor iedereen die de basiscursus gevolgd heeft en méér wil. In deze online cursus gaan we aan de slag met bloggen, je nieuwsbrief en leer je hoe je het maximale haalt uit de content die je maakt. Na deze cursus heeft contentmarketing geen geheimen meer voor jou. We starten in het najaar. Interesse? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Inspiratieworkshop Slow Marketing (offline)

Ben jij allergisch voor de schreeuwerige marketing die je in je timeline voorbij ziet komen en ben je benieuwd of het anders kan? Dan is mijn gloednieuwe offline inspiratieworkshop Slow Marketing echt iets voor jou. Binnenkort is er meer info beschikbaar. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte!

1 op 1

Wil je liever 1 op 1 met mij samenwerken? Vul dan mijn contactformulier in met je concrete vraag en ik kom snel bij je terug om de mogelijkheden te bespreken!