Wat anderen over mij zeggen ...

 
 

"Renske wist haarfijn hoe ze mij met zachte hand richting de juiste tekst kon brengen."

Wat ik zo fijn vind aan werken met Renske is dat ze heel duidelijk is in wat ze doet en wanneer dat opgeleverd wordt. Ik hou erg van duidelijkheid en resultaat en daar sluit zij perfect bij aan. 

Renske heeft mij geholpen met de tekst voor een salespage en dat betekende ook dat er geschrapt moest worden in mijn eigen tekst. Ze wist haarfijn hoe ze mij met zachte hand richting de juiste tekst kon brengen. Schrappen van dierbare tekst is altijd moeilijk maar ze nam mijn visie serieus en had geduld in dat loslaatproces. Ik voelde nergens dat ze mij haar mening op wilde dringen. Heel natuurlijk wist ze naar een prachtig resultaat te sturen. 

Renske is oprecht en eerlijk. Ze geeft heel goed aan waar ze zelf goed in is en wat niet bij haar past. Ze komt vervolgens met een partner die daar bij kan helpen zodat ik toch volledig ontzorgd werd. 

Ook na deze opdracht heeft ze me verder geholpen door iemand uit haar netwerk aan te bieden. Heerlijk zo'n VA die echt met je meedenkt.

Carolijn Roelofs | Coachable


"Door de aandacht van Renske ging ik bruisen en kwamen mijn wensen aan de oppervlakte."

Renske kwam in november 2017 via een wederzijdse relatie bij mij terecht voor een korte stage. 

In eerste instantie wilde ik haar inzetten om wat instructievideo’s op te zoeken, misschien wat standaard mailteksten te maken en daarmee zou de kous dan wel af zijn, dacht ik.

Want wat moest ik nu met een VA? Ik kan eigenlijk bijna alles zelf, wil alles weten en onderzoeken en heb er moeite mee om dingen uit handen te geven. Ik wil graag zelf de controle houden. 

Tijdens mijn kennismakingsgesprek met Renske gebeurde er echter iets magisch. Door haar aandacht ging ik bruisen en kwamen mijn wensen aan de oppervlakte. Ik wilde al jaren een nieuwsbrief uitbrengen en blogs op mijn website zetten, maar ik kwam er steeds maar niet aan toe. 

Sinds ik met Renske samenwerk zijn er 4 nieuwsbrieven verschenen die mij al diverse nieuwe aanvragen hebben opgeleverd, staan er diverse blogs op mijn site, zijn mijn webteksten onder handen genomen en heb ik een heel aantal tips voor handige tools gekregen voor mijn bedrijf. Renske heeft inmiddels dan ook een heel speciaal plekje ingenomen binnen mijn bedrijf.

Wil jij ook meer aan je bedrijf werken in plaats van erin? Regel dan meteen jouw eigen Renske. Nu heeft ze nog tijd. Maar binnenkort vast en zeker niet meer, want deze topper gaat binnen no-time vol zitten met enthousiaste klanten die haar nooit meer kwijt willen.

Esther van der Meer | MEER over Cijfers


"Renske is een topper die ik graag aanbeveel."

Renske heeft voor mij een geweldig persbericht opgemaakt! Ze is echt geweldig met tekst en woorden. Het is een kunst om iets zo helder en duidelijk op te kunnen schrijven, en dat kan ze! Een topper die ik graag aanbeveel!

Line De Vos | Line De Vos


"Ik raad iedereen een VA aan, en vooral een Renske!"

Renske is een topper, als mens en als VA. Ze heeft mij supergoed geholpen met het schrijven van teksten voor op mijn website en Facebook. Ze is goed georganiseerd, geeft de spreekwoordelijke “kick in the ...” en is ook nog eens erg lief. Ik raad iedereen een VA aan, en vooral een Renske!

Mariella van der Net | Domo Eclectica


Wil jij ook ervaren hoe het is om met mij te werken?

Neem dan vandaag nog contact met mij op!